Пінса - новинка лютого! | Тратторія Al DENTE
Posted on Залишити коментар

Пінса – новинка лютого!

Якщо ви подумали, що ми припустилися помилки в назві цієї новини – це не так 😂
Представляємо вам нашу новинку, ми справді дуже старалися для вас, експериментували з технологіями, дегустували різні начинки, робили різноманітні презентації та ось у нас вийшла ідеальна – Пінса.
Пінса має дуже довгу історію, вона винайдена Коррадо Ді Марко – експертом по піці, цей рецепт став результатом багаторічного досвіду і великої пристрасті до випічки хліба, а перші експерименти з ферментацією тіста були понад 1000 років тому.

Пінса справді унікальна і має багато відмінностей від традиційної піци:
🍕 форма Пінса не кругла, а скоріше овальна
🍕 має хорошу засвоюваність
🍕 ферментація тіста – 7 днів
🍕 низький вміст калорій
🍕 низький вміст масла
🍕 низький вміст дріжджів
🍕 тісто не містить яєць
🍕 борошно має високий індекс поглинання води (близько 70%)
🍕 не містить тваринних жирів в тісті
🍕 вона унікальна в Харкові і є тільки у нас!
Вище ми перерахували ті відмінні характеристики, які взагалі можливо описати, але найбільша відмінність – це її смак. Пінса має дуже свіжий аромат і смак, вона дуже м’яка всередині, завдяки особливому борошну, яке «затримує» воду, присутню в тісті під час випікання.
У нас в меню буде три види:
Пінсо Прошутто
Пінсо Цезар
Пінсо 4 сира з грушею
Приходьте до нас, бронюйте стіл на сайті або по телефону +380 67 610 1616, питайте у офіціантів нашу новинку – Пінса і проводьте ваш вечір прекрасно, разом з нами в Тратторії Al Dente ❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!